Velkommen inn i Husdyrparken!

Hos oss kan du oppleve dyrene på nært hold. Vi har ca 100 dyr fordelt på ca 10 ulike dyreslag som går løse på dyretunet; hester, kuer, geiter, sauer, griser, kaniner, gjess, høns, påfugler, kalkun og ender.
 
Runderidning for barn hver dag, hele året.

I tillegg til kontakt med dyrene har vi sklie, dumphusker, stylter, rasteplasser, kafeutsalg og varmestue.

Husdyrparken er åpen for alle – alle dager hele året. Velkommen!

>Åpningstider og priser
 

Besøk i Husdyrparken – på dyrenes premisser

For at dyrene skal trives med klapp og kos fra mennesker lar vi dem gå løse med god plass rundt seg. På den måten kan de lettere si i fra hvis de vil være i fred. Vi ønsker at mennesker skal få møte dyr på mest mulig rettferdig måte, der dyrene får mulighet til å være seg selv. Det er spennende å se hvor fort man kan lære seg de ulike dyrenes språk – hva sier grisen når den grynter? Hva vil geita når den spretter rundt og tygger på skolissene dine? Eller hva betyr påfuglens skrik og hanens galing?

>Les og lær mer om våre dyreslag.

Velkommen til et yrende dyreliv i Husdyrparken!

Geitegården er populær for folk i alle aldre. Geiter liker mennesker og er veldig sosiale dyr!

Sikkerhet og ansvar

  • Vis hensyn og følg anvisningene på skilt når du besøker Husdyrparken. Dyrene har mye å lære oss, vi bør behandle dem med undring og respekt.
  • Spør vårt personale om du skulle være i tvil eller trenger hjelp til noe. De bærer trådløse telefoner med rask tilgang til ekstern hjelp.
  • Det er ikke tillatt å fôre dyrene med medbrakt mat.
  • All ridning og omgang med dyr skjer på eget ansvar.
  • Husdyrparken har ikke ansvar for skader som besøkende måtte pådra seg eller uhell som måtte skje innenfor EKTs område.
  • Husdyrparken har ikke ansvar for penger, personlige effekter eller verdisaker.
  • EKT Rideskole og Husdyrpark har ansvarsforsikring for sin virksomhet gjennom IF Skadeforsikring. Det er opp til den enkelte person å sørge for privat ulykkesforsikring.
Familiejuleshow

Lør 9. og søn 10. desember blir det julemoro og hesteoppvisninger for hele familien. Billetter legges ut for salg på Ticketmaster man 6.november.

Se alle nyheter fra EKT