Velkommen inn i Husdyrparken!

Hos oss kan du oppleve dyrene på nært hold. Vi har ca 100 dyr fordelt på ca 10 ulike dyreslag som går løse på dyretunet; hester, kuer, geiter, sauer, griser, kaniner, gjess, høns, påfugler, kalkun og ender.
 
Runderidning for barn hver dag, hele året.

I tillegg til kontakt med dyrene har vi sklie, dumphusker, stylter, rasteplasser, kafeutsalg og varmestue.

Husdyrparken er åpen for alle – alle dager hele året. Velkommen!

>Åpningstider og priser
 

Besøk i Husdyrparken – på dyrenes premisser

For at dyrene skal trives med klapp og kos fra mennesker lar vi dem gå løse med god plass rundt seg. På den måten kan de lettere si i fra hvis de vil være i fred. Vi ønsker at mennesker skal få møte dyr på mest mulig rettferdig måte, der dyrene får mulighet til å være seg selv. Det er spennende å se hvor fort man kan lære seg de ulike dyrenes språk – hva sier grisen når den grynter? Hva vil geita når den spretter rundt og tygger på skolissene dine? Eller hva betyr påfuglens skrik og hanens galing?

>Les og lær mer om våre dyreslag.

Velkommen til et yrende dyreliv i Husdyrparken!

Geitegården er populær for folk i alle aldre. Geiter liker mennesker og er veldig sosiale dyr!

Sikkerhet og ansvar

  • Vis hensyn og følg anvisningene på skilt når du besøker Husdyrparken. Dyrene har mye å lære oss, vi bør behandle dem med undring og respekt.
  • Spør vårt personale om du skulle være i tvil eller trenger hjelp til noe. De bærer trådløse telefoner med rask tilgang til ekstern hjelp.
  • Det er ikke tillatt å fôre dyrene med medbrakt mat.
  • All ridning og omgang med dyr skjer på eget ansvar.
  • Husdyrparken har ikke ansvar for skader som besøkende måtte pådra seg eller uhell som måtte skje innenfor EKTs område.
  • Husdyrparken har ikke ansvar for penger, personlige effekter eller verdisaker.
  • EKT Rideskole og Husdyrpark har ansvarsforsikring for sin virksomhet gjennom IF Skadeforsikring. Det er opp til den enkelte person å sørge for privat ulykkesforsikring.
Høstferieprogram med hest og husdyr

Dyrepasser for en dag Nybegynnerdag med hest Åpne timer (enkletridetimer) Vanlig dagsprogram i helgene i Husdyrparken Rideskolen går som vanlig, men det er opphold i uke 40 for ponnikurs og terapiridning.

Se alle nyheter fra EKT