Åpningstider og priser

EKT Husdyrpark er besøksgården der dyrene går løse. På dyretunet går alle de vanligste husdyrene (10 ulike dyreslag) og kan klappes på. Dyretunet og runderidning for barn er åpent hver dag, hele året.

Rideskolens kurs går fra man-lør og følger skoleårets ferie- og fridager. NB: Kursene går som normalt i høst- og vinterferien. Stallene er åpne fra kl 07-21.30 på hverdager og til kl 19 i helger.

Våre åpningstider*

 
1.mars-31.oktober (sommer): Dyretunet åpent kl.10-17.30 (man-søn), runderidning fra kl.10-15 (man-fre), runderidning fra kl.10-17 (lør, søn).

1.november-28.februar (vinter): Dyretunet åpent kl.10-17 (man-søn), runderidning kl.10-15 (man-fre), runderidning fra kl.10-16 (lør-søn).

Runderidning på hverdager slutter tidligere (kl.15) pga rideskolen. I sommerferien (skoleferien) går runderidningen til kl 16.30 hver dag.

* Rideskolens område er alltid åpent for elever som kommer til sine ridetimer. Egen elevinngang mot Søylehuset/Ekeberghallen.

Billettpriser

Inngang dyretunet kr 60,-. Barn under 2 år gratis.
Runderidning kr 50,- pr runde.
Det er ikke nødvendig å kjøpe inngangsbillett for å ride runderidning.

 
 
> Egne priser for barnehage (over 15 stk)
> Gratis inngang på hverdager for sykehjemsgrupper

Billetter selges fra billettluken i helgene. På hverdager selger stallpersonalet billetter til både inngang og runderidning. Personalet har alltid på seg gensere med EKT-logo på og befinner seg på området.

Billetten skal klistres på klærne mens man oppholder seg på området. Billetten varer hele dagen, man kan gå ut og inn av området på samme billett samme dag.

Rabattkort

Rabattkort inngang kr 400,- (10 klipp à 40 kr)
Rabattkort runderidning kr 300,- (10 klipp à 30 kr)

Vi selger klippekort på inngang og runderridning som gir rabatt på hvert besøk.
Grupperabatt til grupper på 10 personer eller fler når man kjøper billett på stedet.
Henvend deg i billettluken (i helger) eller til stallpersonalet ved interesse.

Det lønner seg med rabattkort

Besøkende som ofte kommer til EKT vil ved å kjøpe klippekort få lavere billettpris på kr 40,- for inngang og kr 30,- for runderidning. For store familier eller grupper vil det også være lønnsomt å kjøpe klippekort fremfor enkeltbilletter.
Klippekortene vil komme i størrelse som et bankkort og er maskinelt nummerert. Brukere av klippekort vil få utdelt gule klebeetiketter til å feste på yttertøyet for å vise at de har betalt. Ved kontroll må klippekortet fremvises.

1069157_545862258805875_1810844840_n

Det nye bygget med billettluke og kiosk har også hyggelig sitteplasser og barnevognparkering under tak. Billettluken er bare betjent i helgene. For billettkjøp på hverdager, henvend deg til en av våre ansatte på tun og stall.
Juleshow for hele familien

Lør 9. og søn 10. desember blir det julemoro og hesteoppvisninger for hele familien. Billetter legges snart ut for salg!

Se alle nyheter fra EKT