27.juli til 3.august 2024 går Norway Cup av stabelen på Ekebergsletta

Velkommen til oss under Norway Cup!
Vi holder åpent som vanlig 10-17 alle dager.

EKT Husdyrpark holder åpent som vanlig fra og berøres ikke av kampene på sletta. Alle er velkomne til fine opplevelser med dyr, ponniridning og lek på traktorbanen og motorikkbanen!

Adkomst

Med bil: Ekebergveien blir stengt fra Simensbråten og til innkjøringen til parkeringsplassen. Veiene i området har noe redusert fremkommelighet, så beregne god tid til parkering.

Med buss og trikk: EKT ligger lett tilgjengelig med buss nr 74 (stopp Ekeberghallen) og trikk nr 13 og 19 (stopp Sportsplassen og Jomfrubråtveien). Se gule piler på kartet under; med buss/med trikk. 5-7 min å gå fra buss- og trikkestopp.

Parkering

Den store, kommunale parkeringsplassen er åpen EKT sine kunder, men noen av plassene er reservert Norway Cup.
Ved parkeringsproblemer, ring 22199786, og en av våre ansatte vil hjelpe deg med veiledning til p-plasser for deg som skal til Husdyrparken på EKT.

Parkering på grusplassen på vestsiden av innkjøringen fra Ekebergveien, eller på den store p-plassen. Du kan også parkere langs vårt nettinggjerde, på gress (se skilting).

Vaktene ved innkjøringen ved Ekebergveien er informert om at besøkende til EKT skal kunne kjøre inn fra Ekebergveien og parkerere på anvist område. EKTs gjester skal ikke betale for parkering når dere kjøper inngangsbillett til Husdyrparken.

Velkommen!

Åpningstider og priser

Husdyrparkens faste tilbud

Dyepasser for en dag