Oslo Kulturnatt på EKT

EKT Rideskole og Husdyrpark

Fra kl 17 kan du komme inn og hilse på dyrene våre, se på kveldsfôring og ta del i bondegårdens rutiner.

Kl 20 blir det et mini hesteshow inne i ridehallen.
Påmelding til hesteshowet ved ankomst eller på telefon 22199786 (begrensede plasser).

Gratis

Seminar om hest, hestehold og trening av hest

EKT Rideskole og Husdyrpark

Hva kan vi gjøre for at hesten skal få det best mulig som sporthest? Er det avgjøredne for hestens psyke at den får være fri sammen med andre hester? Hva bør vi vite om bitt for ønsket resultat av trening? Trenger hester egentlig dekken? Alt dette og mye mer kan du få svar på fra våre foredragsholdere.

kr800

Fagseminar om ridefysioterapi

EKT Rideskole og Husdyrpark

Vet du nok om ridefysioterapi som behandlingsform?

På dette seminaret får du mulighet til å lære, se, oppleve og spørre om hvordan hesten kan fungere som en firbent fysioterapeut. Ridesfyioterapi har dokumentert forbedring på både fysiske og psykiske helseplager, på kroniske og midlertidige sykdomstilfeller.

Åpen dag i Husdyrparken

EKT Rideskole og Husdyrpark

Vi vil så gjerne vise dere alt det fine dyrene i Husdyrparken har å by på - nære opplevelser med dyr er virkelig godt for kropp og sjel. Det er også gøy for små og store!
Vi har ponniridning for barn*, tråtraktorer, en julekrybbe du kan gå inn i og et mini hesteshow.

Kom og få en magisk stund med dyrene på et julepyntet EKT.

Gratis

Saueklipping

EKT Rideskole og Husdyrpark

Saueklipping 8.mai 2022 Vårens saueklipping står for døren! Kom og se på, kjenn på ulla og prøv å karde den. Vi forklarer og forteller om hvorfor vi klipper sauene. Opplegget er tilrettelagt for barnefamilier. Saueklipping foregår hver halvtime kl 10.30, 11, 11.30 og 12. Påmelding og forhåndsbestilling av billetter er avviklet; opplevelsen vil være inkludert […]

Liten dugnad utendørs

EKT Rideskole og Husdyrpark

Vil du bidra med litt arbeid utendørs? Velkommen til dugnad på EKT! Torsdag 30.juni kl 18-20 blir det en kort dugnad utendørs. Arbeidsleder: Christer Groth. Send en e-post med hvor mange som kommer og hva du vil gjøre fra listen under til christer.b.grothbi.no. Oppmøte på baksiden ved nettingport mot Storbeitet. Oppgaver 1. Male en del treverk som […]

Saueklipping

EKT Rideskole og Husdyrpark

Saueklipping er et høydepunkt i høstens familieaktiviteter i Husdyrparken. Kom og se på, kjenn på ulla og prøv og karde den. En gammel kulturtradisjon og et ekte håndverk med profesjonelle utøvere.