Barnebursdag med hest og husdyr

Lyst på en barnebursdag utenom det vanlige? EKT kan tilby barnebursdager for barn i alle aldere. Barnebursdag på EKT gir morsomme opplevelser blant dyrene, og massevis av fysisk aktivitet. Vi kan tilby lyse og trivelige lokaler med plass til opptil 20 barn. Du må selv ta med mat, tallerkener, bestikk og evt. duk og annen pynt.

Dette får du tilgang til:

  • Spise og kose seg i bursdagslokalet i to timer
  • Selv pynte og dekke og sette personlig preg på bursdagslokalet
  • Fri tilgang til Husdyrparken under bursdagsarrangementet
  • Klappe og kose med alle de andre dyrene som går fritt omkring
  • Leke på lekeapparatene på området
  • Ridning, enten ved å bestille ponniridning sammen med Husdyrpark-bursdag, eller ved å bestille Bursdag med ridning

Vi har to typer barnebursdag, som du kan lese mer om nedenfor. Du bestiller enkelt bursdag ved å klikke deg inn på bursdagen du ønsker å booke nedenfor, og betaler ved bestilling.

Bursdag i Husdyrparken

På bursdag i husdyrparken kan barna klappe og kose med dyrene, leke på traktorbane og trampoliner, og hilse på ponnier. Nærkontakt med dyr er både morsomt og spennende for barn, og i husdyrparken er det stor plass til å leke og utforske både inne i stallen og på områdene ute. Vårt lyse og trivelige bursdagslokale er utstyrt for matservering og kan pyntes etter eget ønske. I tillegg kan barna få prøve seg på ponniridning, hesteskokasting og tautrekking etter avtale.

Pris kr 2 800,-

Tilgjengelig på hverdager og i helger.

Les mer om Bursdag i husdyrparken og book dato her.

 

Bursdag med ridning

Er barnet ditt glad i hest og dyr? Da er barnebursdag med ponniridning den perfekte måte å feire den store dagen! Her får barna klappe og kose med dyrene i husdyrparken, leke på traktorbane og trampoliner, og selvfølgelig prøve seg på hesteryggen. Alle barna får prøve tilpasset ridning ut i fra sitt nivå, med profesjonell rideinstruktør som veileder. Vårt lyse og trivelige bursdagslokale er utstyrt for matservering og kan pyntes etter eget ønske.

Pris kr 3 800,-

Tilgjengelig i helger.  

Les er om Bursdag med ridning og book dato her.