Barnebursdag med hest og husdyr

Lyst på en barnebursdag utenom det vanlige? Vi tilbyr barnebursdager for barn i alle aldre. Vi har lyse og trivelige lokaler med plass til opptil 20 barn. Du må selv ta med mat, tallerkener, bestikk og evt. duk og annen pynt. Ønsker du å bestille mat fra vår cafe, kan det gjøres ved å kontakte oss for en valgfri meny for barn.

Dette får du tilgang til:

  • Spise og kose seg i bursdagslokalet i to timer
  • Selv pynte og dekke og sette personlig preg på bursdagslokalet
  • Fri tilgang til Husdyrparken under bursdagsarrangementet
  • Klappe og kose med alle de andre dyrene som går fritt omkring
  • Leke på lekeapparatene på området
  • Ridning, enten ved å bestille ponniridning sammen med Husdyrpark-bursdag, eller ved å bestille Bursdag med ridning

Vi har to typer barnebursdag, med og uten ridning. Du bestiller ved å klikke deg inn på bursdagen du ønsker og betaler ved booking.

Bursdag i Husdyrparken

På bursdag i husdyrparken kan barna klappe og kose med dyrene, leke på traktorbane og trampoliner, og hilse på ponnier. Nærkontakt med dyr er både morsomt og spennende for barn, og i husdyrparken er det stor plass til å leke og utforske både inne i stallen og på områdene ute. Vårt lyse og trivelige bursdagslokale er utstyrt for matservering og kan pyntes etter eget ønske. I tillegg kan barna få prøve seg på ponniridning, hesteskokasting og tautrekking etter avtale.

Pris kr 2 950,-

Tilgjengelig på hverdager og i helger.

Les mer om Bursdag i husdyrparken og book dato her.

 

Bursdag med ridning

Er barnet ditt glad i hest og dyr? Da er barnebursdag med ponniridning den perfekte måte å feire den store dagen! Her får barna klappe og kose med dyrene i husdyrparken, leke på traktorbane og trampoliner, og selvfølgelig prøve seg på hesteryggen. Alle barna får prøve tilpasset ridning ut i fra sitt nivå, med profesjonell rideinstruktør som veileder. Vårt lyse og trivelige bursdagslokale er utstyrt for matservering og kan pyntes etter eget ønske.

Pris kr 3 950,-

Tilgjengelig i helger.

Les er om Bursdag med ridning og book dato her.