EKT Rideskole og Husdyrpark har drevet rideskole siden 1954. Som et av de første ridesentrene i Norge (etablert 1954 på Ekeberg i Oslo) med rideskole for barn og unge har EKT rekruttert utallige ryttere til sporten. EKT har ca 100 dyr fordelt på 10 dyreslag, inkludert 32 skolehester. EKT har ingen privatoppstallede hester, men fast ansatte kan få anledning til å ha egen hest oppstallet. Som ridelærer på EKT vil du få praktisert i et levende miljø med stor stalldrift, kvalifiserte medarbeidere og profesjonell standard. Velkommen til å søke på stillingen hos oss!

Ridelærer søkes til enkelttimer hver uke, eller fulltidsstilling, fra 1. mars

Ridelærer må ha minimum trinn I fra Starum, eller annen relevant utdanning fra utlandet. Du vil få en innføring i EKT-skolens undervisningsprinsipper. Mer informasjon om dette finner du nederst i annonsen.

EKT har ca 210 elever til ordinære ridekurs hver uke. To ridefysioterapeuter har ca 96 elever med funksjonsnedsettelse mandag til fredag. Vi søker nå ridelærer til 5 – 8 undervisningstimer per uke, eller til fulltidsstilling som stallmedarbeider med fast undervisningsplikt. EKT har undervisningsopplegg hver helg, og det er turnus på 1 helg i måneden. Undervisningstiden er i tidsrommet 16-21.15 mandag – fredag, og mellom kl 10 – 19 i helg.

Tjenestebolig kan tilbys til gunstig pris, etter avtale.

Skriftlig søknad med CV og referanser sendes til rideskolesjef Sergiusz Sajna på ridekurs@rideskole.no. Søknader vurderes fortløpende.


Søknadsfrist:
Omgående
Ønsket tiltredelse: 01.03.2023

Spørsmål til stillingen kan rettes til
Sergiusz Sajna, telefon 96 64 77 49, eller Sissel Thorson Falch, telefon 99 54 28 19.

EKTs undervisningsprinsipper fører frem

EKT arbeider kontinuerlig for å holde et høyt nivå på undervisningen. Basert på erfaring fra daglig rideskoledrift i stor skala siden 1954 har EKT sitt eget pedagogiske opplegg for undervisning. Opplegget er utviklet av Sissel Thorson Falch, ridelærer og fysioperapeut . Som ridelærer på EKT vil du få innføring i undervisningsopplegget. Metoden er bygget på å se hele mennesket i samspill med hesten. Fundamentet for all ridning og rideforståelse er å være i ett med hesten, dettes øves inn gjennom balanse- og sitstrening som flettes inn i undervisningen på alle kurs. Nybegynnere rir 1-2 semestre uten sal og med halsring.

> Les mer om EKTs undervisningsprinsipper

Elever fra EKT viser seg å bli gode, trygge ryttere med god følelse for hestens signaler. Vi får mange gode tilbakemeldinger og opplever at rideopplæringen fører frem.

Ledig 100% stilling: Stall- og tunmedarbeider ved EKT rideskole og husdyrpark på Ekeberg

 

Stilling som stallmedarbeider omfatter følgende arbeid:

Daglige fôringer, lufting, rengjøring og stell av alle våre hester og husdyr. Klargjøring til rideskolen og avvikling av timeskifter mellom ridetimer. På tunet tar man imot besøkende til Husdyrparken som innebærer salg av inngangsbilletter, en til en-møter med besøkende, direkte formidling av opplevelser med husdyrene og hestene våre gjennom de tilbudene vi til en hver tid har.

Arbeidet består av 8 timers arbeidsdager med turnusarbeid fra kl. 07.00-21.30 mandag-fredag og helger kl. 07.00 – 19.00. Stillingen inkluderer arbeid fast annen hver helg og en fast fridag hver uke. Ordnede lønns- og arbeidsforhold. Tiltredelse snarest.

 

Vi legger stor vekt på at du:

  • Har god kunnskap om hest, ridning og hestehold
  • Har erfaring med ulike husdyr, stell og fôring
  • Er arbeidsom, fleksibel og effektiv
  • Glad i å jobbe med barn og dyr
  • Er blid og utadvendt, og er serviceinnstilt i møte med kunder
  • Har gode samarbeidsegenskaper
  • Er ærlig og lojal
  • Har god ordenssans
  • Erfaring med kasseapparat og salg er en fordel

Har du lyst til å jobbe hos oss?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Send søknad og CV med kontaktinformasjon og referanser til post@rideskole.no. Merk søknaden «Søknad om stilling som stallmedarbeider».

Eventuelle spørsmål rundt stillingen kan rettes til kontoret tlf. 22 19 97 86 (man-fre 10-14, tast 1).

EKT Rideskole og Husdyrpark er en privatdrevet virksomhet med ca. 100 dyr fordelt på 10 dyreslag, bl.a. 35 hester, kuer, griser, geiter, sauer, kaniner, høns og diverse fugleslag. Rideskolen har undervisning for ca. 200 elever ukentlig, inklusiv ca 100 elever i ridefysioterapi.Vi holder til i grønne omgivelser på Ekeberg nær Oslo sentrum og holder åpent for besøkende hver dag. EKT Rideskole og Husdyrpark er også et besøkssted for familier og barn som vil oppleve yrende dyreliv i byen. For mer informasjon, se www.rideskole.no

Leie i runderidningen eller ridefysioterapien

Leie i runderidningen
Leiing i runderidningen skjer i helger og på helligdager. Her har vi stort behov for hjelp i sommerhalvåret, og jobben går ut på å leie snille ponnier i en liten runde slik at små barn kan få prøve hvordan det er å sitte på hest. Arbeidstid er fra 10 – 13 eller fra 13 – 16. På stille dager kan du bli satt til andre arbeidsoppgaver (enkelt stallarbeid) dersom du ikke må leie.

Forutsetninger for å leie i runderidningen:
– Du må minimum være 12 år (er du under 16 år må vi få bekreftet samtykke fra foresatte).
– Du må ha erfaring med hest
– Du må forplikte deg til minimum 1 fast helg i måneden, både lørdag og søndag, i perioden mars-november.

Leie i ridefysioterapi

Ridefysioterapi er en metode innen fysioterapi, hvor fysioterapeuten bruker hestens bevegelser som grunnlaget i behandlingen. Ridefysioterapi foregår i grupper på maks 8 elever. En time er 30 min. ridning, pluss 15 min. til av- og påstigning, totalt 45 min.

Vi trenger faste leiere til våre timer med ridefysioterapi:
Mandager (15:30-18.00)
Tirsdager (15:15-17:00)
Onsdager (16.00-19.15)
Torsdager ( 11:15-15:00)

Forutsetninger for å leie i ridefysioterapien: 
– Du må minimum være 12 år (er du under 16 år må vi få bekreftet samtykke fra foresatte).
– Du må ha erfaring med hest og kunne løpe ved siden av hesten i trav.
– Du må forplikte deg til å leie en av dagene fast hver uke.
– Av hensyn til elevenes trygghet ønsker vi at du kan forplikte deg til å leie et halvt år.

Opplæring i leiing blir gitt for begge typer arbeid. 

Har du lyst til å ri selv, eller har barn som ønsker å ri mer? Vi tilbyr også muligheten til å «leie for kryss». Det betyr at du får delta på én kryssridetime på lørdag eller søndag for å jobbe tre timer med å leie hest.

Du må melde deg som leier via knappen nedenfor. Husk å skrive fullt navn og alder, kontaktinformasjon og hvilken type leiing du kan hjelpe til med. Vi gleder oss til å ta i mot flere leiere i tiden fremover!

 

 

Frivillig arbeid

Vi tar i mot henvendelser fra deg som vil bidra med frivillig arbeid på EKT.

For at vi skal kunne sette deg på liste må du sende oss følgende informasjon på mail.

– Fullt navn på foreldre/foresatt og telefonnummer
– Fullt navn og alder på den som er elev på EKT
– Dag, tid og nivå på kurset
– Hvor mange dere er som vil komme og jobbe (antall voksne og barn)
– Om den voksne som følger barn er ridekyndig (tur)rytter (beskriv ditt nivå og erfaring med hest)
– Skriv om du vil være med på innegruppe eller utegruppe, eller begge. Husk å lese kriteriene!
– En beskrivelse av kompetanse som kan være nyttig til dugnadsprosjekter til utegruppene (hvis aktuelt)
– Dag og tid dere kan komme og jobbe frivillig (se oversikt i teksten under)

Vi kontakter dere når vi har sett på søknaden.

mating av kalver

Lønnet arbeid – helgehjelp

Vi har behov for flere dyktige helgehjelpere! Har du erfaring med hest og husdyr, er glad i å jobbe med mennesker, og ønsker deltidsjobb 1 – 2 helger i måneden? 

Som helgehjelp har du arbeidsoppgaver både knyttet til møkking og stell av hest, og til kundeservice og salg av billetter. Vi søker hjelpere som er dyktige til begge deler, men har du kun erfaring innen ett av de to områdene er det også interessant. Arbeid som helgehjelp passer både for ungdom og voksne.

Vi avtaler en fast turnus med arbeid månedlig eller annenhver helg. Arbeidstid mellom 09.30 – 17.30. 

Er du interessert i helgearbeid hos oss? Send oss en mail på post@rideskole.no med en kort søknad og CV.