Husdyrparken er åpen alle dager

Endelig kan vi utvide åpningstidene i Husdyrparken! Vi har tilrettlagt så du skal kunne hilse på alle dyrene og oppholde deg trygt hos oss uten å bli utsatt for smitte. Husk hyppig håndvask og 1 meters avstand til andre. Vær vennlig å respektere skilting og informasjon. Dyrene er spredd ut på området, de fleste er i innhegninger du kan gå inn i. Dyrene er snille og tamme og kan klappes på.

> Åpningstider

Skolegrupper og barnehager bes ta kontakt og bestille tid på forhånd.

Bursdager i Husdyrparken er igjen åpent for bestilling (MERK nettbestilling ute av drift – ta kontakt på telefon 22199786)

Runderidning for barn hver dag.

Opplevelsen i Husdyrparken er preget av de gjeldene smitteverntiltak.

Takk for din forståelse!

Har du sommerferie i Oslo?

Se vårt sommerferietilbud her

Eller ring 22199786.

Husdyrparken er åpen 10-17 alle dager.

Dette har skjedd mens vi har hatt stengt grunnet Coronakrisen

  • Geitekillingene har blitt store og elsker å hoppe, løpe og kose seg ute.
  • Vi har fått mange lam de siste ukene! De fleste er blitt store nok til å være ute. De er så snille og søte.
  • Kyllingene har blitt så store at de har flyttet ut i hønsehuset sammen med den store hønseflokken. Men vi må beskytte dem mot reven, så de er fortsatt inne i en hønseboks.
  • Ellers er påfuglen Anton på sitt flotteste! Han bruser med fjærene og påfuglhønene legger egg stadig vekk. Kanskje det kan bli en påfuglkylling i år?
  • Vi har også fått to små kalver! De er foreløpig i en innhegning fordi de kommer rett fra fjøset hos bonden der de ble født og må gradvis venne seg til det yrende livet i Husdyrparken.