Kosestund med geitekillingene

 

 

 

Nå er det tid for geitekillinger i Husdyrparken!

 

Hver helg kl 14 slipper vi ut killingene så besøkende i kan få hilse på.

Lørdag og søndag kl 14-14.30

Passer for alle

Kosestund med geitekillingene

Nå har mange av geitene fått killinger. De er noe av det søteste som finnes!

Geitekillinger er spretne og lekne. Når de er store nok for den «store verden» slipper vi dem ut på tunet. Da løper de rundt og hilser gjerne på mennesker.

Geiter er sosiale dyr som liker å klatre. Prøv å legg deg ned som en ball med ryggen i været og se om killingene vil klatre på deg!

Kosestund med geitekillinger er ledet av en av EKTs dyrepassere som vil vise deg hvordan du kan komme tett innpå killingene og kanskje få lekte eller kost med dem.

 

Påfugl i fjærprakt

Fakta om geitene 

Geiteflokken vår er av rasen Norsk melkegeit og teller ca 15 dyr. Vi venter oss ca 15 killinger i år. Bukken vår heter King og er en blanding av Alpingeit og Norsk melkegeit. Han har store, flotte horn og er veldig snill.

Vi elsker geiter!

EKT har alltid hatt geiter. Helt siden etableringen i 1964 har det vært en stor geiteflokk i Husdyrparken. På nyåret kommer geitekillingene og da blir det liv og røre. Etter bare noen dager er killingene spretne og lekne.  

Aktiviteter med geiter på EKT

På sommeren gjeter vi geitene i Ekebergparken. Det er en morsom og spennende opplevelse for barn og voksne. Vi tar i mot grupper og gir en kort innføring i hvordan gjeting foregår. Alle får hver sin gjeterstav og må samarbeide med de andre i gruppen. Opplevelsen tar en time. Vi går ikke så langt og det er pauser underveis, så gjeting er en fin aktivitet og en unik opplevelse for store og små.

Gjeting av geiter

Gruppeaktivitet for barnefamilier med barn fra 6 år og oppover.
Barn over 10 år kan komme alene.

Tid: kl 9-10
Pris: 150,- per pers 
Antall: Max 12 stk. Minimum antall 4 stk.
Bestilles på forespørsel.