Oppføring på venteliste til faste ridekurs

Vil du ri på kurs hos oss? Fyll inn skjemaet og send inn! På grunn av stor pågang har vi har ingen direkte påmelding til kurs. Alle registreringer blir behandlet i kronologisk rekkefølge. Når en plass blir ledig, kontakter vi deg på telefon for å finne riktig kurs og nivå ut i fra elevens ønsker og ferdigheter.

Slik gjør du:

1. Fyll ut skjemaet under og send inn. Innsendingen sørger for at eleven står på venteliste på ridekurs hos EKT Rideskole.

2. EKT Rideskole kontakter deg når det det er en plass ledig på ønsket kurs. Alle elever blir individuelt plassert på kurs og nivå etter en telefonsamtale om elevens ønsker og ferdigheter.

3. Når eleven aksepterer plassen, er påmeldingen gjennomført og eleven har plass på kurs. Påmeldingen er bindende. Betaling skjer via tilsendt faktura. Kursplassen må betales til forfall (innen første ridetime).

Registeringsskjema

Eleven ønsker å stå på venteliste til (du kan krysse av flere bokser)

Ved å sende inn dette skjema godtar jeg at EKT Rideskole og Husdyrpark lagrer oppgitte opplysninger, og at de kan kontakte meg via e-post og telefon. Vi oppfordrer deg til å lese om våre retningslinjer for personvern.

8 + 14 =

I påvente av plass på kurs har vi enkeltridetimer i helgene og korte kurs i skoleferier.

Påmelding enkeltridetimer

Send inn en forespørsel om plass eller ring oss på 22199786. Du har ikke plass før du har fått en bekreftelse fra oss.