Oppføring på venteliste til faste ridekurs

OBS! På grunn av stor pågang har vi dessverre ingen plasser for nybegynnere (mindre enn 1 års rideerfaring) på innekurs. 

Hvis du er nybegynner og sender inn skjemaet med ønske om plass på innekurs, kan du ikke regne med plass. Elever fra ponnikurs prioiteres når vi fyller opp nybegynner innekurs. 

Vi har sjelden direkte påmelding til kurs. Vi forsøker å tilby ledige plasser i kronologisk rekkefølge. Når en plass blir ledig, tar vi kontakt på telefon for å finne en ny elev fra ventelisten som passer til nivået på kurset vi har plass å tilby på. Det anbefales å selv ta kontakt i semestersskifter ved stort ønske om plass. Semesterskifter er i juni og august for høstsemesteret, og i desember og januar for vårsemesteret.

Slik gjør du:

1. Fyll ut skjemaet under og send inn. Innsendingen sørger for at eleven står på venteliste på ridekurs hos EKT Rideskole.

2. EKT Rideskole kontakter deg når det det er en plass ledig på kurs med passende nivå. Alle elever blir individuelt plassert på kurs og nivå etter en telefonsamtale om elevens ønsker og ferdigheter.

3. Når eleven aksepterer plassen, er påmeldingen gjennomført og eleven har plass på kurs. Påmeldingen er bindende. Betaling skjer via tilsendt faktura. Kursplassen må betales til forfall (innen første ridetime).

Registeringsskjema

Eleven ønsker å stå på venteliste til (du kan krysse av flere bokser)

Ved å sende inn dette skjema godtar jeg at EKT Rideskole og Husdyrpark lagrer oppgitte opplysninger, og at de kan kontakte meg via e-post og telefon. Vi oppfordrer deg til å lese om våre retningslinjer for personvern.

11 + 1 =

I påvente av plass på kurs har vi enkeltridetimer i helgene og korte kurs i skoleferier.

Påmelding enkeltridetimer

Meld deg på enkeltridetimer og rideturer i helger og ferier via vårt påmeldingsskjema.